
نویسنده کتاب پاییز آمد گفت: بعد از اثر آخرم یعنی «پاییز آمد» برخی گمان کردند که من دیگر در حوزه ادبیات پایداری نمینویسم و به سمت رمان میبروم. باید بگویم من خود را متعلق به حوزه هنری، سوره مهر و البته ادبیات پایداری میدانم و هنوز دغدغه من این است.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا گلستان جعفریان نویسنده کتابهایی چون «از چندهلا تاجنگ»، «روزهای بیآیینه» و «پاییز آمد» از غرفه انتشارات سوره مهر در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید کرد. نویسنده کتاب در مورد دغدغه این روزهایش گفت: بعد از اثر آخرم یعنی «پاییز آمد» برخی گمان کردند که من دیگر در حوزه ادبیات پایداری نمینویسم و به سمت رمان میبروم. باید بگویم من خود را متعلق به حوزه هنری، سوره مهر و البته ادبیات پایداری میدانم و هنوز دغدغه من این است. وی افزود: من در کتابهای «روزهای بیآیینه» و «پاییز آمد» این دغدغه را داشتم که نشان دهم نگاه ما به زنان نگاه ایدهآلیستی است و تلاش کردم من نگاه واقعگرایانهتری نسبت زنان ارائه دهم. نسبت به چند دهه اخیر امروزه زنان بیشتر میل به گفتن واقعیتها دارند و دوست دارند خوبیها و بدیها را در کنار هم بگویند.
جعفریان اذعان کرد: راویان کتابها به من اعتماد داشتند و نمیخواهم ارزشهای آنان را زیر سؤال ببرم. تنها خواسته من این است که بدون کلیشه نشان دهم که انتخابهایشان چه عواقبی داشته است. زندگیهای ارزشی تاوان زیادی دارند و گاهی ممکن است کسانی که این نوع زندگی دارند در جایی منتقد زندگی خود شوند. مخاطبان هم دوست دارند که زندگی آنها را بدون سانسور ببینند. وی همچنین شخصیت راوی کتاب «پاییز آمد» را با جوانان دهه هفتادی و هشتادی مقایسه کرد و گفت: هردوی اینها سرکشیهایی دارند اما تفاوتشان در این است که فخرالسادات «پاییز آمد» را میخواست که به سمت رشد و ارزش برود اما نسل جدید برخلاف این است و به دنبال چیزی است که در ظاهر خوشحالش میکند. فخرالسادات برای چیزی مبارزه کرد که اسمش را بلوغ فکری گذاشته است. جعفریان در پایان به این سؤال که آیا خواب شخصیتهای کتابهایش را میبیند، افزود: من نگاهم به شخصیتهای کتابهایم احساسی نیست بنابراین خواب آنها را نمیبینم. پایان پیام/